به گزارش قدس آنلاین به نقل از اداره کل ارشاد اسلامی گیلان ، حسین ابراهیمیان معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان در نشست فراخوان آسیبشناسی اجتماعی در مطبوعات محلی پایگاههای خبری و خبرگزاریهای گیلان با اشاره به محوریت این جشنواره گفت: این جشنواره در قالب گزارش، سرمقاله و مقاله، خبر و عکس برگزار میشود.
وی با بیان اینکه آسیبهای اجتماعی در کشور، رابطه نهاد خانواده و سلامت روانی شهروندان را دچار آسیب کرده است افزود: اعتیاد، بزهکاری، خودکشی، فساد و فحشا، تکدیگری، سرقت و افزایش تنشهای اجتماعی از آسیبهای مشهود این روزهای جامعه است.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان با اشاره به جشنواره آسیبشناسی اجتماعی در مطبوعات محلی، پایگاههای خبری و خبرگزاریهای گیلان بیان کرد: شرکتکنندگان در این جشنواره، میتوانند آثار خود را در قالب گزارش، سرمقاله و مقاله، خبر و عکس، تهیه و به دبیرخانه جشنواره در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان ارسال کنند.
ابراهیمیان پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و ارتقای سطح سلامت استان را بهعنوان یک مسؤولیت همگانی از اهداف جشنواره آسیبهای اجتماعی عنوان کرد و گفت: افزایش توانمندیهای شناختی افراد جامعه در مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی و همچنین گسترش فعالیتهای فرهنگی و رسانهای مرتبط با تنشهای اجتماعی از دیگر اهداف فراخوان آسیبشناسی اجتماعی در مطبوعات محلی، پایگاههای خبری و خبرگزاریهای گیلان است.
ابراهیمیان علل و عوامل شیوع تکدی گری در جامعه و نقش رسانهها در پیشگیری از اعتیاد و ریشهیابی انحرافات اجتماعی نظیر خشونتهای خانگی را از محورهای جشنواره دانست و تصریح کرد: ارتباط آسیبهای فضای مجازی با سایر بزهکاریها، تأثیر ارتقای آگاهیهای عمومی در حفظ سلامت اجتماعی خانواده و شهروندان همچنین حاشیهنشینی و نقش آن در افزایش ناهنجاریهای اجتماعی نظیر کودکان کار، مفاسد اجتماعی، اعتیاد و تکدیگری ازجمله محورهای مهم جشنواره آسیبهای اجتماعی در مطبوعات محلی، پایگاههای خبری و خبرگزاریهای گیلان است.
وی با اشاره به اعتیاد، طلاق، تکدیگری و نقش آن در فروپاشی نهاد خانواده بهعنوان موضوعات محوری جشنواره آسیبشناسی اجتماعی در مطبوعات بیان کرد: انتظار داریم شرکتکنندگان نقش اقتصاد مقاومتی در کاهش آسیبهای اجتماعی را نیز بهعنوان یکی دیگر از محورهای جشنواره در نظر داشته باشند.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان با بیان اینکه پدیدآورندگان آثار میتوانند در هر رشته حداکثر سه اثر به دبیرخانه جشنواره اشاره کنند خاطرنشان کرد: آثاری که در فاصله زمانی تعیینشده دریکی از نشریات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری دارای مجوز منتشرشده باشند، در جشنواره شرکت داده میشوند.
وی با اشاره به زمان انتشار خبر در رسانهها افزود: آثاری که از ابتدای سال ۹۷ تا ۲۵ بهمن سال جاری در مطبوعات محلی، پایگاههای خبری و خبرگزاریهای گیلان در معرض دید مردم قرارگرفته باشند میتوانند تا ۹۷/۱۱/۳۰ به دبیرخانه جشنواره آسیبشناسی اجتماعی ارسال کنند.
ابراهیمیان تاریخ اختتامیه این جشنواره را شانزدهم اسفند سال جاری اعلام کرد و گفت: نفر اول هر رشته علاوه بر لوح تقدیر پنج میلیون ریال هدیه نقدی، نفر دوم هر رشته علاوه بر لوح تقدیر چهار میلیون ریال و نفر سوم نیز علاوه بر لوح تقدیر سه میلیون ریال هدیه دریافت میکنند.
وی با تأکید بر اینکه به ۱۸ نفر از برگزیدگان دیگر نیز، هدیه اهدا میشود تصریح کرد: یک کارگاه آموزشی آسیبشناسی اجتماعی در حوزه اجتماعی و فرهنگی توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در روز پنجشنبه بیست و هفتم دیماه سال جاری، ساعت ۹ صبح در مجتمع فرهنگی هنری خاتمالانبیا در سالن دکتر رحمدل برگزار میشود.
انتهای پیام/
نظر شما